Národní divadlo Brno zahajuje prodej vstupenek a otevírá divadelní budovy

V souladu s rozhodnutím vlády ze dne 10. 5. 2021 o rozvolnění opatření v kultuře zahajuje Národní divadlo Brno prodej vstupenek. Diváci si mohou vybrat z premiér anebo z repertoáru všech uměleckých souborů.

Veškeré informace o nabízených představeních do konce června a také o letním hraní na Biskupském dvoře a na Špilberku najdete na webových stránkách Národního divadla Brno.

Vstupenky lze zakoupit online přes webové stránky divadla nebo osobně v Zákaznickém centru, které je otevřeno ve všední dny od 8:30 do 18:00 nebo ve večerních pokladnách v jednotlivých divadelních budovách. Večerní pokladny budou otevřeny vždy 60 minut před představením. Z důvodu případného trasování je nutné provést nákup adresně, tedy s vyplněním kontaktních údajů.

V každé z divadelních budov NdB bude k dispozici nejvýše polovina kapacity hlediště.

Při vstupu do divadelních budov je nutné dle nařízení Ministerstva zdravotnictví použít ochranný prostředek dýchacích cest a dodržovat platná hygienická opatření.

Každý se musí prokázat elektronickým či písemným potvrzením o splnění jedné ze tří podmínek:

  1. písemné či elektronické potvrzení o negativním POC antigenním testu ne starším 72 hodin nebo potvrzení negativního PCR testu ne staršího 7 dní (u dětí do 6 let není testování požadováno, mladší 18 let mohou mít potvrzení o bezinfekčnosti od své školy či od zákonného zástupce)
  2. 14 dní od ukončeného očkování
  3. do 90 dní od prodělání onemocnění COVID 19

Divadelní bufety nebudou v provozu.

Divákům, kteří si zakoupí vstupenky v předprodeji a bude u nich následně diagnostikován COVID-19, budou vstupenky vyměněny na náhradní termín nebo vráceno vstupné.

Nejaktuálnější zprávy ze světa hudby přímo do Vaší schránky

[mc4wp_form id="339371"]

Mohlo by vás zajímat


5 1 vote
Ohodnoťte článek
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments