Slovanské tance opět rozezní Smetanovu síň na novoročním koncertě orchestru FOK

Populární Slovanské tance Antonína Dvořáka jsou nedílnou součástí Novoročníko koncertu Symfonického orchestru hl m. Prahy FOK. 1. ledna 2021 si mohou od 20:00 diváci tento hudební skvost vychutnat pod taktovkou šéfdirigenta Tomáše Braunera online přes sociální sítě orchestru a také v nové Televizi Naživo.
Obecní dům Praha (zdroj FOK)

Pražští symfonikové provedou Slovanské tance netradičně bez diváků pomocí online přenosu v režii Adama Rezka. Koncert bude dostupný na webových stránkách orchestru, sociálních sítích Facebook a YouTube a především prostřednictvím nové Televize Naživo, která vznikla právě jako podpora zavřeným kulturním institucím a lze ji sledovat na internetu nebo naladit přímo na televizním přijímači.

Příchod Nového roku bývá vždy slavnostní a plný pozitivně laděných očekávání. S doznívajícím Silvestrem dokonce až veselý! To vše naplňuje hudba Slovanských tanců Antonína Dvořáka a FOK se k tomuto kusu na Nový rok pravidelně vrací již mnoho let. Orchestr tak s Dvořákem a šéfdirigentem FOK Tomášem Braunerem pomyslně spolu s posluchači pozvedne novoroční číši,“ říká dramaturg FOK Martin Rudovský.

Novoroční koncert
1. ledna 2021, 20:00
Antonín Dvořák – Slovanské tance op. 46 a 72

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK
Tomáš Brauner – dirigent

Nejaktuálnější zprávy ze světa hudby přímo do Vaší schránky

[mc4wp_form id="339371"]

Mohlo by vás zajímat


0 0 votes
Ohodnoťte článek
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments